Thriller-trailer

Azért vannak a jó barátok...hogy a...hogy apró-cseprő nyelvi botlásaim élesre hegyezett fülekkel figyeljék, majd lecsapjanak a Van-e faszid?" es a Jól kijössz-e a fizudból?"-t követő harmadik legkedveltebb, a Noncsi, mióta is élsz kint Angliában?" kérdéssel.
Hát igen. Talán még mindig nem a Brexit - UK voted out”[1] gazdasági-politikai témájú szakiratok, annál inkább a 9,000 font per félév, de megéri" intézmény igazgatónője Prince George iskolakezdésének első napján viselt, térd alá érő és visszafogott, ugyanakkor fent szűken szabott ruhájának halvány rózsaszín árnyalatáról szóló cikkek a szint? Ki tudja. Mindenesetre a Brexit rovaton is elég az embernek csak egyszer átrágnia magát, később változatlan tartalommal: NO DEAL![2]
.Mikor lecsapnak a jó barátok..
A baráti banda hétvégék utolsó napja általában egy közös mozizással ér véget, amit viszont a film több órán át tartó gondos kiválasztása előz meg. Pati barátom szerint szamár az, aki a előzetest megnézi mielőtt a filmet magát látná! Na most, én szeretek egyetérteni 'mindenki nagybátyjával' (belső poén, bocsi), így a legutóbb nagy lelkesen nem is a trailert, hanem azon nyomban magát a thrillert szerettem volna, ámbár nem a mozikban, de a Youtube-on, két percbe sűrítve megtekinteni.
Valljuk be, a thriller-trailer szavak összekeverése közel sem ér fel az I give you my tips for happiness"[3] helyett I give you my tits for happiness"[4] baklövéssel. Szerencsére ez utóbbit nem nekem sikerült elkövetni...szeretem a barátaimat, de ilyen magas labda feladásával megörvendeztetni őket még a részemről is luxus.


[1] „Brexit – Az Egyesült Királyság kilépésre szavazott”
[2] Nincs megállapodás!
[3] “Itt vannak/ezek a tippjeim a boldogsághoz”
[4] “Itt vannak a cicijeim a boldogsághoz”

Megjegyzések